Fakta om markiser och markisvävar

Minimera risken att välja fel solskydd

Ny och spännande vävkollektion från Sattler

Sattler lanserar  ny vävkollektion 2018

 


Sattlers nya kollektion imponerar genom en mängd nyheter. Alltifrån en nytt katalogsformat där vävarna presenteras samt nya häftiga vävar!

Sattler har  inte bara utökat sin designkollektion utan även utvecklat LUMERA vävarna till LUMERA 3D, vilket innebär att CBA-garnet har inte bara vävt in i väven (förekommer i de vanliga Lumera vävarna), men växlar också med det texturerade stapelgarnet i varpen. Denna speciella väv skapar ett unikt  och visuellt utseende som ger en struktur och speciella ljuseffekter, samt överlägsen smuts och vattentäta egenskaper. Färgerna glimmar när ljuset faller på dem, vilket skapar ett härligt känsla!

Lumera 3D sortimentet inspirerades av metall- och stenytor. Dessa omvandlas till färger och strukturer på ytan av tygerna som perfekt anpassas till moderna arkitektoniska trender. ”Arkitekt trenden”  är anledningen att Sattler också har  utökat Urban Design kollektion med nya mönster. Nu finns det även mikrostrukturer som återfinns i många färger. Även  LUMERA kollektionen har utökats med flera toner.

Sammanfattningsvis finns det  nu ett större utbud med vävar med  hög designfaktor och väljer kunden LUMERA kollektionen så får de dessutom lite bättre kvalité.

Sattler har tagit fram ett fantastiskt verktyg för att se vävarna på markiser i en villa miljö.  Deras design verktyg finner ni här.  Vill du beställa vävprover kan du göra det här.

 

Sven-Olof Nilsson/markisfakta.se