Fakta om markiser och markisvävar

Minimera risken att välja fel solskydd

Fönstermiljö planerar för en ny säsong

 

Så här går det till

Sömnad

Sömnadsavdelningen är i många fall första anhalten för en order. De flesta vävarna har vi på lager och skulle vi sakna väv så beställer vi hem den till er från leverantör i Sverige. Sedan tillverkas duken till markiserna eller vindskydden. Sömnaden sker med erfaren personal och med moderna maskiner. Dukarna som lämnar avdelningen är i toppklass!

På öljettavdelningen jobbar vi hantverksmässigt för att placera öljetter efter ritningar och kunders önskemål.

Reklamtryck börjar vid datorskärmen. Efter att kunden har godkänt korrekturen startar produktionen.  Tryck på markisväv är ett hantverk som vi arbetat med sedan 1992. Vi har specialiserat oss på schablonteknik och vågar skryta om att vi gör det bra!

Markistillverkning

På dessa avdelningar sammanställer vi den färdiga produkten. Komponenterna kommer från de olika avdelningarna och sätts samman efter kundens specifika önskemål. Tillsammans med specialtillverkade arbetsstationer och erfaren personal, ser vi till att leverera produkter med hög kvalitet. När det gäller korgmarkiser så skräddarsys dessa helt efter era mått och önskemål. Ett äkta hantverk eftersom vi tillverkar ett specialformat för varje fönster.’

Leverans

Vävar levereras vanligtvis inom 10-15 arbetsdagar och markiser 15-20 arbetsdagar