Fakta om markiser och markisvävar

Minimera risken att välja fel solskydd

Välkommen till min sida!

 Råd och tips vid köp av markiser och markisvävar

Tycker du också att det är svårt att välja markismodell, leverantör och markisfirma? Det är inte så konstigt, vanligtvis handlar man en eller kanske två gånger i sitt liv solskydd och det har ”runnit mycket vatten i ån” mellan första och andra gången. Skall jag ha motor eller inte och med eller utan automatik? Har offerten rätt pris?  Skall jag montera eller skall jag få hjälp med monteringen? Exempel på frågor och valen är många när du skall handla solskydd.

Jag vill att nöjda kunder skickar in bilder och skriver varför projektet blivit lyckat. Bra markisfirmor är värda att bli uppmärksammade för att få fler kunder!

Jag som driver denna sida heter Sven-Olof och driver idag webbshop med solskydd (innan har jag drivit en traditionell markisfirma) och har märkt att många kunder har behov av vägledning. Utifrån mina egna erfarenheter och kunskaper vad som frågas om och vad som är viktig när du väljer solskydd har sidan tagits fram. Oavsett behov och krav hoppas jag att ni finner råd och tips för ert projekt. Besök gärna markis24.se som har stort sortiment av markiser och markisvävar att välja mellan eller markisvav.se som har stört sortiment av färdigsydda markisvävar på nätet.

Jag har delat upp informationen om råd och tips i nedan kategorier. För att läsa klicka på länkarna.

Markiser

Vad skall det kosta?

Markisleverantörer

Motor & Automatik

Vävar

Slipp obehagliga överraskningar

Välkommen

Sven-Olof Nilsson

MARKIS24.SE - Solskydd på nätet