Fakta om markiser och markisvävar

Minimera risken att välja fel solskydd

Motor- & Automatik från elero

 

Här är anledningarna…

Förbättrad boendekomfort för en ny livskänsla Vare sig det är med en radiosändare eller väggmonterad switch, är det så enkelt att du aldrig kommer vilja vara utan den igen.

Spara värdefull tid – automatisk livskvalitet Besvärande band och handvevar ersätts av en tystgående motor. Med automatiserad drift får ni mer användning av era nya solskydd

Energibesparingar – något som behagar din plånbok Tack vare användningen av intelligenta kopplingsur är det möjligt att effektivt sänka dina energikostnader.

Skydda hus och hem – gör livet svårare för inbrottstjuvar En intelligent timer simulerar närvaron av boende så att du kan slappna av även när du lämnar huset.

Problemfri montering – med smart radioteknik Radiolösningar används framför allt vid eftermontering. Installationen är snabb, enkel och kräver ett minimum av kabeldragning.

Värmen hålls inne på vintern och hålls ute på sommaren

 

Om elero

Framgångssagan började 1964 med en enkel men “elektrifierande“ idé: Rulljalusier ska inte längre dras för hand, utan av en elektrisk rulle – det är där bolaget har fått sitt namn.
elero utvecklade den första rörmotorn och lade därigenom grunden för en “dynamisk“ industri. Den lilla firman av hantverkare i södra Tyskland som utvecklats till ett internationellt företag som alltid har kunnat understryka sitt rykte som teknisk marknadsledare – i linje med företagets motto: “elero – ett varv före“.
elero är nu en av världens största tillverkare av elektriska drivsystem och automatik för jalusier, solskyddsystem och portar. Kvaliteten och användarvänligheten av våra produkter och tjänster har alltid varit av högsta prioritet för företaget. Satsa på årtionden av erfarenhet. Du kommer inte ångra det!